Relaxare cu jocuri

Relaxare cu jocuri

Sunt multe momente in care nu avem ce face si trebuie sa ne ocupam totusi timpul cu ceva pentru a nu intra in depresie. In fiecare zi, majoritatea dintre noi merg cu autobuzul, stau la semafor, au pauze neplanificate la birou, astepti un prieteni sau chiar iubita, iar lista poata continua cu foarte multe exemple. Ei bine, in toate aceste momente eu aleg sa ma joc pentru ca acest obicei imi face bine. O sa explic in randurile urmatoare aceast afirmatie.

Jocurile ne relaxeaza, ne detensioneaza, ne ajuta sa scapam de stres si ne detaseaza oarecum de lucrurile pe care ne concentram in majoritatea timpului, iar o astfel de pauza este mereu bine venita. Mereu cand trebuie sa astept aleg un joc cu autobuze pentru ca-mi place, mi-a placut si cred ca o sa-mi placa mereu sa conduc, iar autobuzele imi plac pentru ca sunt mari si necesita experienta si dexteritate pentru a fi conduse, iar acest principii trebuiesc respectate si in jocurile online.

De exemplu, ieri am fost nevoit sa-mi astept iubita o jumatate de ora, timp in care ea proba mai multe haine alese in prealabil dintr-un magazin, iar la cabine, intre intrebarile gen „imi sta bine?” „asta ma face grasa?” „iti place culoarea asta?” etc, trebuia sa-mi ocup timpul cu ceva, deci am ales din nou sa ma joc.

Pentru toti cei care sunt ca mine si urasc sa piarda timpul aiurea, va recomand sa va relaxati cu jocurile online. Deci prietene, ai cateva minute bune pe care nu stii cu ce sa le ocupi? E simplu, incearca jocuri cu atv pe xjocuri.com, iti vor face mult bine din mai multe puncte de vedere.

Blogging