Despre Pepsi

Despre Pepsi

Pepsi este o băutură răcoritoare care a avut o ascensiune tot mai bună în ultimii ani, a devenit cunoscută și mulți o consideră băutura numărul 1 în lume, printre aceștia mă număr și eu care sunt fân declarat Pepsi. Mi se pare cea mai bună pentru că aceasta mă face să o aleg de pe raftul de sucuri după prima dată când a băut această băutură. Îmi place și atât, poate mulți preferă Coca-Cola, dar la mine această băutură este pe locul doi, locul unul este ocupat detașat de Pepsi, îmi place cel mai mult cel cu lămâie.

Îmi place să beau în zilele toride de vară un pahar cu Pepsi rece, cu câteva cuburi de gheață și îmi place să-l savurez cu paiul. Îmi place Pepsi rece, indiferent de ce anotimp este, eu tot rece vreau să-l beau, chiar și iarnă când gradele sunt cu minus.

Prefer Pepsi pentru că este mai dulce și are un gust de “mai vreau”. Nu vreau să vă supărați pe mine pentru că-mi spun această plăcere aici, pe blog. Poate sunteți fanii altei mărci de suc, dar nu trebuie să vă supărați, vă rog să lăsați în secțiunea de comentarii ce suc preferați și de ce, cum vă place să beți acea băutură și de când o beți.

Eu consum Pepsi de vreo 5 ani, dar în ultimii 3 ani a devenit o obișnuință, beau măcar odată la o săptămână.

Atât pentru astăzi, ne mai citim de acum peste 5 zile, cred că mulți ați observat că acesta este ritmul în care se postează pe blogurile din rețea, odată la 5 zile.

Blogging