Bani din online? Se Poate!

Bani din online? Se Poate!

Cand mi-am deschis primul blog nici nu ma gandeam vreodata ca o sa ajung sa castig din asta. Totul a pornit de la o placere de a mea nevinovata. Imi placea sa apara numele meu peste orice proiect interesant. Obisnuiam sa fac diverse pagini in word cu numele meu pentru portofoliile de la diferite materii.

Banii din blog au inceput sa vina acum un an. Nu ma pot lauda cu niste sume mari, dar sunt bani munciti de mine si sunt mandru de chestia asta. La 15 ani am dat la stat pentru prima data, banii mei de la Google Adsense i-am declarat si mi-au luat impozit, asta o sa fac de fiecare data cand scot bani, muncesc legal pentru ca este mai sigur si asa este in ordine. Nu trebuie sa ne ascundem cu niste astfel de sume pentru ca in viitor, poate vom detine vreo afacere mai mare, iar daca se va descoperi ca nu ai platit impozit pentru acel venit, vei plati mai mult decat esti nevoit.

Bani din online se pot face din promovare siteuri online. Daca prinzi o “lucrare” interesanta, de la un sponsor mai mare, poti lucra la ei numai pentru partea asta, de promovare. Daca esti bun la ceva, nu ai sa mori niciodata de foame, asta trebuie stiut. In online se pot invata foarte multe lucruri, dar cu foarte multa rabdare si foarte multa pasiune. Nu trebuie sa faci orice numai cu gandul la bani, gen “fac promovare site si castig X euro, trebuie sa termin cat mai repede sa pun mana pe bani”. Trebuie sa gandesti asa: “fac o promovare online de calitate, astfel clientul de acum ma mai angajeaza si alta data pentru promovare web, iar astfel vin si banii”.

In online se pot face multi bani, multi stiu treaba asta, dar putin traiesc numai din online. Necesita multa munca pana sa ajungi in acel prag.

Blogging