Fotbalul este un fenomen

Fotbalul este un fenomen

Am iubit fotbal de cand ma stiu, probabil a fost o iubire ce s-a transmis ereditar. Tatal meu iubeste acest sport aproape la fel de mult ca mine (tind sa cred ca sentimentele mele pentru acest fenomen sunt mai puternice pentru ca am avut mai multe experiente legate de el) si ador sa ma uit la unele meciuri impreuna cu el. Reactioneaza ca un adevarat fan, iar asta imi aminteste de meciurile pe care le urmaream de pe stadion cand orasul meu avea echipa in prima liga a fotbalului romanesc.

O alta asemanare intre mine si tatal meu legata de fotbal o reprezinta activitatea noastra online legata de sport. Amabii jucam jocuri cu fotbal, iar gusturile sunt izbitor de asemanatoare. Mie imi plac mai mult cele mai complexe, in care ai nevoie de mai multe butoane pentru a controla jucatorii, in care meciurile se termina mai greu, iar adversarii sunt mai puternici. La fel si el. Si mai semanam si la documentarea despre fotbal. Ambii citim foarte multe articole legate de fotbal si ambii intram pe aceleasi site-uri sportive, din aceleasi motive. Consideram ca doar unele site-uri de jocuri ofera o gama mai larga si mai complexa de jocuri, doar unele site-uri de stiri ofera stiri de calitate despre fotbal si tot ce se intampla in jurul acestui fenomen.

Pentru ca imi place sa comunic cu oamenii care citesc blogul, vreau sa va intreb ce gen de jocuri cu fotbal jucati si din ce motive? S-ar putea sa fie multe raspunsuri care-mi plac. Sfatul meu pentru jocurile cu fotbal online este site-ul xjocuri.com

Blogging