Femeile au mai multe alternative de joburi decat barbatii

Femeile au mai multe alternative de joburi decat barbatii

Zilele trecute am urmărit un videoclip în care un tip vorbea despre egalitatea dintre femei și bărbați și, din fericire, reușea să-și prezinte foarte elegant argumentele bine puse la punct fără să jignească vreo persoană de gen opus, cum obișnuiesc să facă majoritatea persoanelor care aleg să discute pe această temă destul de complicată de altfel.

Întâmplarea face ca imediat după ce am vizionat clipul respectiv să dau peste un altul în care un alt bărbat explica faptul că femeile au mai multe alternative de job-uri decât bărbații, deci ar trebui să nu se mai plângă de nimic ce are legătură cu locurile de muncă. Nu știu dacă așa e, n-am făcut sau văzut niciun studiu care să demonstreze sau să infirme acest lucru dar la prima vedere tipul pare să aibă dreptate. Sau poate doar creierul meu refuză să creadă contrariul în urma urmăririi clipului destul de convingător al persoanei respective. De exemplu, fetele se pot înscrie la Cursuri de make-up care nu durează foarte mult timp, nu costă prea mulți bani dar totodată după absolvirea lor se poate găsi un job foarte bine plătit. Acesta a fost doar un banal exemplu, totodată realist, dar pe lângă el se pot găsi multe altele în funcție de preferințele fiecărei femei. A, și lăsând aceste lucruri la o parte, cu toții știm că unei femei îi e mult mai ușor să câștige un anumit loc de muncă dacă angajatorul este bărbat și ele reușesc să-și folosească zâmbetul atrăgător într-un mod benefic.

În încheiere, fără să mai ținem cont de certurile legate de egalitatea între femei și bărbați care sunt tot mai des întâlnite pe internet în ziua de azi, vouă vi se pare corectă afirmația de mai sus cum că femeilor le-ar fi mai ușor să-și găsească un job decât bărbaților ?

Fashion