Cum sa va confectionati singur o husa de telefon

Cum sa va confectionati singur o husa de telefon

Se pare ca sunteti destul de pretentios sau pretentioasa si vreti ca toate lucrurile dumneavoastra sa fie personalizate, iar husele din comert nu va plac indeajuns de mult. In acest caz, nu va ramane decat o singura solutie si anume aceea de a face pe micul croitoras si de a va crea singura cea mai frumoasa si, mai ales, cea mai personalizata husa pentru telefon. Este adevarat ca aveti nevoie de putin talent si de putina indemanare dar, cu rabdare si vointa, orice este posibil. In plus, nu sunt multi cei care au huse personalizate. Astfel va diferentiati de prietenii vostri.
Inainte de a incepe aceasta activitate laborioasa, aveti nevoie sa va procurati cateva materiale necesare crearii micii opere de arta. In primul rand, trebuie sa cautati si sa alegeti materialul potrivit care sa va placa din mai multe puncte de vedere. Acesta trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere al calitatii cat si al texturii si al grosimii. Calitatea este importanta pentru ca veti avea nevoie sa fie un material rezistent si care sa dureze in timp, doar nu depuneti atat de mult efort doar pentru a avea husa la telefon o saptamana.
Textura conteaza in masura in care vreti sa fie lucioasa, catifelata sau mai dura, iar grosimea este necesara pentru ca o husa de telefon trebuie sa asigure, in primul rand, functia de protectie pentru telefon, iar un material subtire nu va face decat sa il protejeze de praf, ceea ce nu este suficient. Dupa ce ati cautat si ati ales materialul, va trebui sa gasiti si o ata asortata, care sa fie si aceasta destul de rezistenta, pentru ca daca veti folosi ata de papiota aveti toate sansele ca, in cateva zile, sa bagati telefonul pe o parte a husei si sa iasa pe partea cealalta. Nici acul nu trebuie sa fie unul prea subtire, pentru ca fie nu va intra ata pe el, fie nu veti reusi sa strapungeti materialul ales, asa ca va recomand un ac mare, este posibil sa fiti nevoita sa il alegeti chiar pe cel mai mare din trusa de cusut.
Dupa ce ati adunat materialele pentru croit, aveti nevoie si de cateva elemente decorative care pot fi embleme, snururi sau orice alte materiale care pot fi aplicate usor pe husa. Urmatorul pas in confectionarea husei de telefon visate este masurarea telefonului. Dupa aceasta, taiati materialul, dar aveti grija sa lasati si marginile necesare cusaturii si tivului si coaseti cat se poate de marunt. Daca aveti posibilitatea sa faceti aceasta activitate la masina de cusut este si mai bine dar, daca va dati putin silinta, poate fi cusuta minunat si de mana. In acest moment nu va mai ramane decat sa ii puneti un snur si elementele decorative, iar la sfarsit sa va puneti telefonul.
Tehnologie