Cum sa te bucuri din plin de nunta ta? Sfaturi de organizare

Cum sa te bucuri din plin de nunta ta? Sfaturi de organizare

Nunta – un subiect atat de controversat, dar mai ales dificil atunci cand vine vorba despre organizare. Fiecare cuplu care are in plan sa organizeze o nunta se gandeste in prima faza sa faca totul independent, fara a cere ajutorul celor din jur, sau chiar a unui wedding planner. In ceea ce tine de organizarea nuntii, cu siguranta putem spune ca ar fi doua variante, sau poate chiar trei, depinde de cat de deschisi si increzatori suntem in persoanele din jurul nostru.

Fiind unul dintre cele mai importante momente din viata, trebuie sa-i acordati suficienta atentie si sa apelati la profesionistii din domeniul organizarii care va pot ajuta cu logistica pentru nunta. O idee care functioneaza de minune in ultima perioada este organizarea nuntii la cort. Corturile pot fi inchiriate de la echipa Event Stuff, iar cu mobilierul pentru marele eveniment va ajuta tot aceasta echipa de profesionisti.

Poti apela la ajutorul venit din partea profesionistilor in organizare!

O prima varianta in ceea ce tine de organizarea nuntii si, in mod evident, incepem cu cea mai simpla, este reprezentata de contractarea unei persoane care sa se ocupe de toata treaba, persoana care se numeste in termeni mai profesionali “wedding planner”. Ei bine, un wedding planner este o persoana dedicata cu tot ceea ce tine de organizare, se ocupa de absolut tot, iar noi vom fi cei care doar vom face cateva alegeri si vom plati, practic, fiecare moft. Intr-adevar, o astfel de organizare poate sa coste mai mult decat am fi planuit initial, dar avem beneficiul extrem de mare de a ne bucura de serviciile unei persoane care este specializata in astfel de evenimente.

Simplul gand ca totul va fi organizat de o persoana experimentata, fara dar si poate, ne ofera o stare de confort, relaxare si de siguranta. Intr-adevar, costul unui wedding planner nu este unul tocmai mic, dar confortul de a avea totul pregatit de altcineva este de neegalat. Marele avantaj al unui wedding planner este reprezentat de faptul ca acesta ne va scapa de stresul organizarii, ca ne vom putea bucura de fiecare moment si vom putea sa ne gandim la mici detalii care, fara dar si poate, vor face diferenta.

Organizarea partiala a nuntii: cu ajutorul prietenilor si a familiei

Cea de-a doua varianta poate fi reprezentata de o organizare partiala a nuntii, o mare parte din taskuri putand fi impartite catre membri ai familiei sau catre prietenii apropiati. In mod clar, pentru o astfel de organizare este nevoie de o incredere foarte mare, dar si de o comunicare foarte bine pusa la punct, pentru a exista neintelegeri sau mici conflicte.

Pe de alta parte, beneficiile acestui tip de organizare sunt reprezentate de legatura pe care o cream intre noi si cei dragi noi, implicandu-i pe acestia in organizare cu siguranta vor simti ca fac si mai mult parte din evenimentul nostru de suflet. Intr-adevar, in cazul unei comunicari defectuoase pot aparea riscuri, dar noi stim cel mai bine cum putem sa le gestionam.

Daca cerintele voastre nu sunt foarte ridicate, atunci puteti organiza o nunta foarte frumoasa doar cu ajutorul celor apropiati. Cu toate acestea, veti avea nevoie de logistica pentru un astfel de eveniment. Fie ca vorbim despre un cort de nunta, scaune, mese, fotografi sau formatie, pentru toate acestea trebuie sa apelati la persoane care se ocupa zilnic cu acest domeniu. Costurile variaza in functie de asteptarile pe care le aveti, dar si de numarul persoanelor prezente la eveniment.

Organizarea nuntii de catre tinerii miri

Cea de-a treia varianta, care este chiar cea mai dificila, dar totusi cea mai des intalnita, este reprezentata de organizare nuntii in totalitate de catre tinerii insuratei. Intr-adevar, este vorba despre ore intregi de munca, bataie de cap, multe drumuri, dar cu toate acestea, satisfacatia este una foarte mare. Cei mai multi dintre miri aleg sa isi organizeze singuri nuntile, de cele mai multe ori acestea fiind un real succes, iar asta deoarece ei stiu cel mai bine ce isi doresc.

Pe de alta parte, daca vine vorba despre o nunta organizata intr-un cort de evenimente, unde este necesar ca cineva sa se ocupe de tot ceea ce tine de mobilier, de aranjarea meselor, de montaj, sonorizare si absolut toate detaliile, un wedding planner ar fi ideal. In cazul in care firma aleasa ne poate furniza tot ceea ce am mentionat anterior, fara dar si poate tinerii indragostiti se pot inarma cu curaj si rabdare si pot da startul pregatirilor in mod independent. Intr-adevar, este un efort, dar satisfactia de la final este mult peste asteptari

Blogging