Principalele metode de finantare pentru un apartamente noi

Principalele metode de finantare pentru un apartamente noi

Maurer Residence Constanta isi doreste sa vina in sprijinul oamenilor cu cele mai profitabile oferte de finantare de care vei avea parte. Vei fi intampinat de cea mai buna consultanta, de informatii si de resursele necesare, astfel incat sa iti duci la bun sfarsit visul pe care il ai.

Ai mai multe variante de finantare din care poti alege, fiecare fiind bine documentata pentru a va implini nevoile si dorintele. Fiecare familie trebuie sa aiba o situatie clara a bugetului de care dispune pentru un astfel de pas. Totodata, tinerii pot opta si pentru una dintre metodele pe care vi le-am prezentat in urmatoarele randuri pentru a se muta intr-un apartament nou din Targu Mures.

Proiectul Maurer Residence a impresionat inca de la inceput prin atentia pe care o acorda asupra comunitatii. Cand spunem acest lucru, facem referire atat la prima interactiune cu dezvoltatorul, cat si de-a lungul experientei pe care o aveti ca locuitor intr-unul din cartierele rezidentiale din tara care poarta amprenta acestui brand.

Care sunt metodele de finantare pentru o locuinta noua?

In functie de cartierul rezidential in care intentionezi sa te muti in perioada urmatoare, ai la dispozitie mai multe metode de finantare la care poti apela. Este un pas important in viata, iar multe persoane nu-si permit sa achite suma integrala pentru o astfel de investie. Dezvoltatorii imobiliari sunt constienti de acest lucru, de aceea ii ajuta pe cei tineri cu astfel de metode de finantare la care sa apeleze atunci cand nu dispun de bugetul intreg.

  • Plata integrala cu discount

Daca benefieciezi de banii necesari pentru o plata integrala a apartamentului, vei beneficia de una dintre cele mai bune oferte, avand totodata si un discount. Pretul apartamentului va fi la cel mai mic din oferta. Suna bine, nu?

Decizia de a cumpara un apartament cu “banii jos” va fi o investitie intr-o proprie proprietate stabila pe un termen indelungat de timp, fara stresul adus de rate.

  • Plata in trei transe

Ai mai multe posibilitati de achizitie a unui apartament, insa daca nu ai toti banii necesari, vei putea opta pentru o plata in trei transe. Vei achita un avans de 30% in momentul incheierii contractului, iar ulterior vei plati in functie de progresul de construire a apartamentelor.

Iti poti gestiona eficient bugetul, stiind exact cat ai de platit, detinand controlul investitiei tale, in functie de progresul lucrarii.

Vorbind de o plata in trei transe, inseamna ca va trebui sa platesti o anumita suma de trei ori, mai exact, prima transa va fi cea de 30%, ce reprezinta avansul la semnarea contractului de vanzare-cumparare, a doua transa va fi tot de 30% in momentul finalizarii la rosu a structurii apartamentului tau, iar a treia transa va fi de 40% in momentul predarii cheii noului tau apartament.

  • Credit bancar

Banca poate fi o alegere pentru cei ce nu dispun de finantele necesare. Iti poti achizitiona locuinta la care visai de mult timp prin accesarea unui credit bancar. Intereseaza-te de cerintele fiecarei banci si compara-le cu dorintele tale, pentru a alege cea mai buna varianta pentru tine. In functie de fiecare banca in parte, poti beneficia de oferte avantajoase din partea lor.

Ai doua variante disponibile pentru un credit bancar, acestea fiind programul Noua Casa sau Creditul Ipotecar.

  • Rate la dezvoltator

O alta varianta ar fi ratele directe la dezvoltator. Daca te grabesti si iti doretsi sa intri cat de repede in posesia noului tau apartament, ratele la dezvoltator pot fi o optiune fiabila. Fata de un credit bancar, unde procesul se poate intinde pe saptamani intregi, necesitand plimbari nenumarate pentru acte, putand chiar sa pierzi oportunitatea, ratele directe catre dezvoltator se vor desfasura intr-un timp foarte scurt, asigurandu-ti locuinta ce ti-o doresti.

Metodele de plata vor fi si ele impartite in trei transe, astfel prima suma de bani ce o vei plati va fi de 30%, in momentul semnarii ante-contractului de vanzare-cumparare, dupa vei mai plati aceeasi suma de bani de 30% pana la receptia apartamentului, impartita in rate lunare sau trimestriale, in functie de posibilitatile tale si ultima rata va fi o suma de 40% ce pot fi impartite in rate pe o perioada de 36 de luni.

Decizia poate fi una foarte grea, insa un consultant financiar te poate sfatui si lamuri in functie de posibilitatile si nevoile pe care le ai. Intereseaza-te concret despre fiecare posibilitate si cere ajutorul unui specialist pentru a putea face cea mai buna investitie pe termen lung si pentru a beneficia de urmatoarea sau prima ta locuinta, ce o poti numi insfarsit “acasa”.

Imobiliare