Ce sa faci atunci cand te plictisesti

Ce sa faci atunci cand te plictisesti

Pentru ca sunt foarte desele momentele in care simti ca nu ai ce face, m-am gandit sa scriu un scurt articol cu cateva idei despre „ce sa faci atunci când esti plictisit”. In mod normal, niciun tanar nu ar trebui sa se izbeasca de aceasta stare deoarece sunt foarte multe activitati care pot fi practicate, mai mult sau mai putin productive, dar care cu siguranta te scutesc de aceasta stare de care ne ferim cu totii. Personal, nu mai întâlnesc aceasta stare atat de des pentru ca am descoperit dezvoltarea personala, care ma face sa fiu productiv si sa-mi organizez timpul astfel incat mereu sa fac ceva care sa ma ajute in viata.

M-am gandit la 3 chestii, banale in aparenta, dar foarte de succes in esenta:

  • Urmareste cat mai multe filme

Atunci când nu mai am niciun deadline de atins, când nu mai am nicio comanda sau când prietenii mei nu vor sa iasa afara, aleg sa urmaresc filme de dezvoltare personala. Asta este alegerea mea, voi puteti sa cautati cat mai multe filme care sa va placa, din care sa invatati anumite lucruri. Intr-un online atat de bogat, sunt sigur ca puteti gasi de la actiune si pana la sf-uri. Chiar daca nu sunt toate cu scop educational, din fiecare puteti invata anumite aspecte care sa va dezvolte.

  • Cititi

Pare o activitate plictisitoare, dar daca descoperiti cateva carti care sa va placa, o sa deveniti dependenti de citit. Când am deschis prima carte din plictiseala am crezut ca aceasta imi va face starea si mai apasatoare, apoi am prins firul celor scrise in carte si am mai citit inca 10 carti pe perioada unei veri.

  • Practicati un sport

Sportul nu numai ca este sanatos, dar va dezvolta si din foarte multe puncte de vedere. Este imposibil sa nu gasiti un sport care sa va placa.

Blogging