Cafeaua preferata in fiecare dimineata

Cafeaua preferata in fiecare dimineata

Foarte multi sunt bautori inraiti de cafea. Nu este dimineata fara sa bea cafeaua preferata, chiar si atunci cand sunt in intarziere dau fuga pana la chioscul cel mai apropiat si isi iau doza zilnica. De fapt, doar bautorii de cafea pot intelege adevaratul gust pe care il are, beneficiile pe care la aduce si mai ales ce inseamna pentru un bautor veritabil a iesi la cafea. In fapt, a iesi la cafea nu inseamna doar a o bea sau doar a socializa cu cineva, este mult mai mult decat atat. A iesi la o cafea verde presupune savurarea unei bauturi delicioase alaturi de o persoana draga, a simti aroma si dincolo de aceasta gustul inconfundabil al cafelei, dar si a impartasi acest moment cu cineva special.

In fapt, o cafea bauta de dimineata cu colegii este o oportunitate deosebita. Cafeaua ne relaxeaza si ne da o energie deosebita in acelasi timp, ne aduce mai aproape, ne ajuta sa ne facem prieteni. La o ceasca de cafea poti socializa cu colegii si in acelasi timp poti sa discuti si aspecte legate de munca. De asemenea, o ceasca de cafea impartasita cu un coleg ce in urma ai avut polemici mai mici sau mai mari, poate sa aduca pacea. O cafea cu seful poate fi benefica intrucat va putea exprima unele opinii cu privire la serviciu, fara a fi intr-un cadru oficial.

Cafeaua ta nu ar trebui sa lipseasca in nicio dimineata. Pentru a te bucura de adevarata savoare trebuie sa o macini pe loc si apoi sa o prepari. Deci un expresor automat sau o cafetiera ce are functia de macinare ar fi de mare ajutor la serviciu. Nu vei mai sta la coada  la tonomatele pentru o cafea care in fapt nu stii ce contine exact, dar cu ajutorul unui aparat de cafea vei vedea cu adevarat ce consumi. De altfel, cafeaua are si proprietati benefice asupra organismului, insa doar daca o consumi cu moderatie. Daca nu stiai, consumand mai mult de trei cesti medii de cafea pe zi devii dependent. In comparatie cu obisnuinta, dependenta poate avea efecte negative precum gastrita, migrene, anxietate sau palpitatii. Pe langa acestea, atunci cand vei dori sa obtii un plus de energie dintr-o ceasca din cafeaua preferata, vei constata ca organismul nu mai raspunde. Prin urmare, un consum moderat aduce beneficii de revigorare si energie pentru organism, ne scapa de boli de inima, ne protejeaza creierul, ne ajuta la digestie si chiar la slabit.

Daca doresti sa te bucuri de cafeaua preferata, atunci nu ezita. Bucura-te de fiecare ceasca alaturi de prieteni si colegi, insa moderat intrucat vei obtine nu numai o clipa de fericire, ci si un plus de sanatate.

Blogging