Ai nevoie de cabluri de interior?

Ai nevoie de cabluri de interior?

Aici exista o categorie aparte pentru aceste cabluri. Exista cabluri din fibra optica de interior cu doua fibre, tip LSZH, singlemode. Acestea nu sunt metalice si sunt special create pentru a fi utilizate in interior. Cablurile de interior se pot livra in diverse lungimi si configuratii. La fel, puteti solicita preconectorizarea sa la unul sau la ambele capete. Prin urmare oferta este flexibila, caci puteti comanda cablul de interior configurat asa cum aveti nevoie. Cablurile respecta standardele tehnice IEC in vigoare.

Cablul de interior single mode are o tensiune maxima pe perioada instalarii de 1000N si o rezistenta de 1000N (o buc de 10cm). Temperatura poate ajunge la 60 grade C in timpul de operare sau de instalare (pornind de la 15 grade C). Aceste cabluri de interior au un invelis secundar cu un diametru exterior de 900µm. Pentru o rezistenta mai mare sub manta au fost proiectate fire de aramida. De asemenea pentru fiabilitate in timp cablurile de interior sunt ignifuge iar mantaua este alba. Pentru orice alte detalii tehnice suplimentare, veti gasi fisa cu specificatii tehnice oficiale.

In afara cablurilor de interior cu fibra singlemode cu doua fibre, mai exista si singlemod cu 4 fibre, la fel LSZH. Diferenta de pret intre acestea este relativ mica. Restul detaliilor tehnice raman la fel, doar numarul de fibre difera, adica 4 in loc de doua.

Daca aveti nevoie de cabluri de interior insa nu stiti exact ce se potriveste in situatia dumneavoasra, cel mai bine este sa luati legatura cu un reprezentant al magazinului de cabluri de fibra optica de interior. Acesta va poate ajuta si va poate recomanda o configuratie anume pentru cablul de interior.

Pentru a lua legatura cu furnizorul de cabluri de fibra optica intrati pe site-uri de specialitate, iar acolo veti gasi un numar de telefon de contact. De asemenea puteti trimite un email sau cel mai simplu, puteti merge direct la adresa magazinului. Acolo exista posibilitatea sa vedeti exact cum arata cablurile de interior si care sunt lucrurile care le diferentiaza.

Preturile sunt super avantajoase si cu siguranta va veti intoarce pe acest site pentru a achizitiona alte cabluri de interior sau alte cabluri de fibra optica pentru alte proiecte. De acum nu mai este necesar sa cautati de zor solutii de cablare fibra optica, pentru ca in acest magazin veti gasi intotdeauna o oferta foarte larga de cabluri de interior si alte cabluri fibra.

Tehnologie