Cum folosim retelele de socializare

Cum folosim retelele de socializare

Pentru ca au prins foarte mult contur de cativa ani buni, iar toata lumea a auzit de ele, retelele de socializare sunt un punct de reper in mediul online. Mai mult decat atat, am inceput sa povestim despre ele si in viata reala, iar continutul postat pe acestea sunt reale subiecte de discutii. Plus ca au devenit un punct de reper si pentru fiecare dintre noi. Majoritatea tinem legatura cu prietenii nostri pe FaceBook sau instagram si ne spunem o parte din pareri pe Twitter.

De aceea este foarte important ceea ce noi postam pe profilele noastre personale. Angajatorii acorda o importanta sporita acestor detalii pentru ca afisandu-ne acolo viata, ei vor sa stie profilul angajatului lor. Au circulat pentru o perioada de timp stiri despre persoane care au fost concediate de la locul de munca tocmai din cauza faptului ca au postat poze de la petreceri in care consumau alcool peste masura sau faceau lucruri care nu dadeau deloc bine firmelor la care acestia lucrau. Tot in aceeasi idee, multi isi gasesc jumatatea pe retelele de socializare si isi dau primele invitatii la cafea acolo, fiind si mult mai practic pentru cei care sunt timizi. Urmatorul pas, adica viata de cuplu, este afisata tot acolo, construindu-se un album de fotografii pe care indragostitii il pot privi si peste ani.

Totusi, cei care au inteles ca se pot castiga si bani din asta, au realizari impresionante. Atata timp cat toata planeta este conectata pe o astfel de retea, piata de deschidere este foarte mare, iar modul in care tu iti promovezi afacerea poate face diferenta dintre un business ratat si unul de succes. Aceasta logica se aplica mai ales in randul magazinelor online cu produse diverse. Se spune ca promovarea reprezinta un procent de 99% din tot business-ul, iar daca acest lucru este adevarat, de ce sa nu acordam o importanta sporita mediului online?

Apare si aici aceeasi problema ca in cazul dispozitivelor smart, folosirea acestora de copii nu le produce numai bine, fiecare dintre ei ar putea oricand intra in contact cu persoane dubioase sau citi anumite texte care sa-i incurajeze sa faca lucruri gresite.

Tehnologie