Cheia Succesului – carte de dezvoltare personala

Cheia Succesului – carte de dezvoltare personala

A doua carte citită de mine a fost “Cheia Succesului” scrisă de Dale Carnegie şi sincer nu mi-a plăcut aşa de mult, am terminat-o destul de greu, în vreo două săptămâni, chiar m-am chinuit să o termin, este foarte stufoasă. Carte este de dezvoltare personală şi merită citită, însă mie cel puţin nu mi-a prezentat aşa un mare interes, în ea fiind vorba mai mult de relaţiile cu oamenii, chestii de genul, iar eu nu sunt prea pasionat de domeniul ăsta. Oricum, este una dintre cele mai bune cărţi ieftine de dezvoltare personală din câte am înţeles.

Bun, deci după o perioadă de vreo două luni în care nu am mai ţinut o carte în mână, după o perioadă în care tot mă uit pe 4fun să văd dacă cărţile pe care vreau să le citesc sunt disponibile, astăzi m-am hotărât şi mi-am comandat patru bucăţi. În maxim 24 de ore le primesc şi mă apuc de citit, vremea e superbă pentru citit, zic şi eu, ăla ce n-a citit în douăjdă ani nimic. Vă mai spun cărţile comandate acum şi vă las. Trei cărţi sunt scrise de Rhonda Byrne, titlurile lor sună cam aşa: 1) Magia, 2) Puterea şi 3) Secretul, iar ultima carte este scrisă de nenea Donald Trump și titlul cărții este “Nu Renunţa Niciodată”.

Să văd cum pot să fac şi câte un review pentru cele două cărţi citite şi pentru acestea patru care le voi citi până fac şi eu 21 de ani.

Blogging