Ceva amintiri de prin anul 2000

Ceva amintiri de prin anul 2000

Cred ca cei din generatia mea, cei care la varste cuprinse intre 7 si 10 ani, prin anul 2000, cand aparusera si la noi calculatoarele si incepusem sa fim mandrii de noua noastra jucarie, calculatorul, ne jucam in disperare fel si fel de jocuri, jocuri care erau putine dar totusi erau asa de fascinante incat nu te puteai satura de ele.

Cred ca jocul Mortal Kombat 4 a fost, pentru baieti in principiu, cel mai tare joc al vremei respective. Noi, baietii, am fost mereu fascinati de bataie, probabil ca atunci cand esti mic te gandesti cum sa devii mai puternic si cum sa devii un mic erou, asta din cauza desenelor animate dar si a jocurilor.

Nu cred ca exista persoana care a avut calculator in anii de inceput al mileniului 3 si nu a indragit jocul Mortal Kombat 4 sau cel putin sa-l joace, macar o data la o saptamana. Pe vremea aia, copii erau impartiti si ei in diferite categorii, cei carora le placeau jocurile cu masini, cei carora le placeau jocurile cu fotbal si cei care adorau jocurile cu bataie, erau si cativa mai inteligeti care intelegeau jocurile de strategie precum Age of Empires 2 si Stronghold Crusader, insa multi dintre ei stiau sa joace jocurile cu masini pentru ca erau relativ usoare, jocurile cu fotbal la care iti trebuia un pic de indemanare si jocurile cu bataie unde trebuia sa fii chiar rapid si sa actionezi imediat.

Cum spuneam, eu am fost unul dintre jucatorii de Mortal Kombat 4, inca mai joc acest joc cand imi aduc aminte, si cand ma apuc sa joc, il joc cel putin 30 de minute. Imi place foarte mult sa joc cu Liu Kang, dupa parerea mea este cel mai bun jucator, daca stii o mica tehnica a acestui jucator este greu sa-ti gasesti un adversar pe masura. Nu stiu copii din ziua de astazi cum sunt si ce fel de jocuri joaca, insa din cate-mi dau seama, sunt majoritatea axati pe Metin 2.

Pe aceasta cale vreau sa invit pustanii noi sa se joace jocuri cu bataie si sa simta si ei ritmul pe care eu si multi alti copii din generatia mea l-au simtit.

Blogging